Clienti

Scopul companiei noastre este sa ofere servicii profesionale care respecta cele mai inalte standarde de etica in domeniul auditului si raportarii financiare si, impreuna cu partenerii sai, sa ofere servicii complete ca suport in desfasurarea activitatii tuturor clientilor. Calitatea serviciilor noastre poate fi masurata prin prisma numarului si marimii clientilor pe care ii detinem.

 

Portofoliul de clienti al Senior Audit Services este format din persoane juridice romane si persoane juridice straine care si-au deschis filiale in Romania. Au avut incredere in serviciile noastre companii care isi desfasoara activitatea in urmatoarele domenii:

 

Prestari servicii
In contextul situatiei economice actuale, firmele de prestari servicii trebuie sa se ridice la nivelul asteptarilor beneficiarilor, de aceea noi venim in intampinarea acestora, oferindu-le solutii optime la cerintele si problemele aparute.
Consultanta pentru afaceri si management
Avand o experienta vasta in domeniul auditului, echipa noastra de auditori si economisti ofera servicii profesionale unor importante firme de consultanta pentru afaceri si management.
Publicitate
Seriozitatea si increderea sunt cuvintele cheie care definesc legatura pe care o avem cu numerosii clienti din domeniul publicitatii.
IT si consultanta IT
Senior Audit Services are un portofoliu vast de clienti care activeaza in domeniul IT si vine in sprijinul acestora, aducandu-si aportul in solutionarea intr-o maniera optima a tuturor nevoilor, preocuparilor si obiectivelor.
Comert en-gross si en-detail
Senior Audit Services este partener de incredere si de durata pentru toti clientii care activeaza in domeniul comertului.
Sanatate
Am avut ocazia sa ne demonstram competentele profesionale inalte, colaborand cu numeroase companii din domeniul sanatatii.
Turism
Suntem o echipa bine pregatita care asculta intotdeauna nevoile clientilor nostri pentru a-i putea ajuta in gasirea unor solutii potrivite si prin construirea unor relatii bazate pe incredere si sprijin.

 

Senior Audit Services exista pentru a oferi sprijinul de care are nevoie fiecare client, indiferent de natura activitatii. De aceea, suntem bucurosi sa avem clienti care isi desfasoara activitatea si in alte domenii. Fiecare client este unic si de aceea il tratam cu maxima preocupare si dedicare. Oferim serviciile noastre si:

  • Cluburilor sportive;
  • Editurilor;
  • Salilor de sport;
  • Barurilor.