Despre noi

Senior Audit Services, membra a Camerei Auditorilor Financiari din Romania (autorizatie nr. 1074) are ca obiect de activitate exercitarea serviciilor de audit.

 

Echipa Senior Audit Services vine in intampinarea clientilor sai, oferindu-le solutii optime si sfaturi obiective la cele mai inalte standarde profesionale, in vederea controlarii costurilor, cresterii eficientei, evaluarii si definirii unor oportunitati care vor conduce la sporirea succesului companiei.

 

Senior Audit Services se bucura de o echipa dinamica, proactiva, profesionista si implicata in directia satisfacerii eficiente a oricaror nevoi economice, financiare si fiscale.

 

Senior Audit Services isi continua drumul catre succes gratie viziunii clare, principiilor si valorilor bine definite si mai ales datorita oamenilor din cadrul companiei, auditori si economisti cu o vasta experienta in domeniul auditului.

 

Integritatea, profesionalismul, confidentialitatea, responsabilitatea si implicarea sunt valorile care definesc echipa Senior Audit Services.

 

Daca doriti parteneri de incredere pe termen lung, care sa va sprijine si sa va indrume in bunul demers al afacerii dumneavoastra, atunci echipa Senior Audit Services este cea mai potrivita alegere.

 

Certificare ISO 27001 - Senior Audit Services